VERF AUTO MOTO

VERF AUTO MOTO
De NightGlow verf is een fotoluminescente verf : Zij slaat het licht op en geeft dit weer af gedurende de nacht. Dit natuurlijk fenomeen is mogelijk dank aan zijn deeltje die worden "opgewonden" door elke bron van licht en die op hun beurt in staat zijn dit licht weer af te geven gedurende een lange periode. De groene kleur straalt de ganse nacht na 30 minuten opladen.

NATUUR
Nightglow is een technisch gamma, dat alleen met pistool kan worden aangebracht. Het is een verf voor auto's (matte basis te vernissen met 1 component). Te gebruiken op carrosserie (auto, motor, helm, fiets...) met primer en carrosserie lak.

ASPECT
De verf is half transparant gedurende de dag. Ze moet worden aangebracht op een witte basis. Het is uiteraard mogelijke andere heldere kleuren te gebruiken (groen, geel, fluo.... In dat geval het aspect zal gekleurd zijn gedurende de dag, lichtgevend gedurende de nacht.

EIGENSCHAPPEN
Ze droogt uiterst snel en ze creëert een zeer dunne film/folie. Dit maakt het mogelijk een groot aantal lagen aan te brengen zonder dat de verf loopt (tot 10 lagen). Hoe meer lagen men aanbrengt, hoe groter de capaciteit van lichtopname zal zijn.

DOELTREFFENDHEID
Bij het begin van elke project zal men rekening houden met de verschillende lichtintensiteit naargelang de kleuren. Men zal ook niet uit het oog verliezen dat de verf alleen totaal doeltreffend is bij volledige duisternis en dat aanwezige licht (lampen, bebouwde zone) het effect gevoelig zal verminderen.

LEVENSDUUR :
De fosforescentie vermindert geleidelijk aan gedurende de nacht afhankelijk van de duur en de intensiteit van het opladen. De temperatuur speelt ook een rol. Hoe warmer het is, hoe meer de fosforescentie tot zijn recht komt.
De levensduur van het fosforescerend effect: 15 jaar.

Product in voorraad
HARS EN PIGMENTEN