Fotoluminescente Pigmenten

Fotoluminescente Pigmenten
Bestemd voor de industriëlen, de fosforescente pigmenten zijn in staat licht op te slaan en weer te geven.: De fosforescente pigmenten laden zich op in zon- elektrisch of UV licht en geven het licht weer af door te schitteren in het donker.

Definitie : De term fotoluminescent omvat in het algemeen alle types van pigmenten die licht afgeven door middel van een "opwinding" door licht. Om precies te zijn zullen we het dus hebben over fosforescente pigmenten.

LUMINANTIE : De pigmenten schitteren gedurende een veranderlijke periode, aanvankelijk volgens een snel dalende curve, nadien stabiel gedurende verscheidene uren. De luminantie wordt uitgedrukt in microcandella/m². Het totale uitdoven van de luminantie kan optreden zelfs tot verscheidene dagen na de opwinding afhankelijk van de afmetingen van de pigmenten en van de kleur. De groene pigmenten van groot formaat schitteren het langst.

ASPECT : Gedurende de dag zijn de poeders kleurloos.

TYPE : Wij bieden de grootste keuze pigmenten aan, onderverdeeld in verschillende series op basis van hun kleuren, hun dikte en hun type (solvent of hydro).
Wij bieden ook een gamma aan, gekleurd bij daglicht (aanvragen uitsluitend per mail).

Bestelling:
De eenvoudigste en snelste manier om te bestellen is via de website (check, bankkaart, overschrijving). De prijzen zijn degressief. Contact met ons opnemen voor een proforma.

Een offerte voor een grote hoeveelheid ? Gelieve ons te contacteren.

Meer informatie over het in werk stellen en de integratie, raadpleeg onze technische fiches PDF
HARS EN PIGMENTEN