FOTOLUMINESCENTE EN LICHTWEERKAATSENDE WEGSTUD

Voor het markeren van grond en wegen

In voorraad / Levering in Nederland en Vlaanderen in 48 tot 72 uur

In prijs verlaagd!
14,70€ incl. Btw

15,00€ incl. Btw

(prijs verlaagd met 2 %)

PRRS

lichtgevende wegen fietspaden_

De fotoluminescente en lichtweerkaatsende signalisatiestuds combineren twee eigenschappen met het oog op de beste zichtbaarheid en doeltreffendheid bij het signaleren van hinderpalen, paaltjes, afbakeningen van ondergrondse parkeerplaatsen enz.

Materiaal: ABS.

Gewicht: 120g

Afmetingen:100x100x20mm

 

Twee kenmerken :

- Fotoluminescentie : Deze laat toe gedurende de dag het aanwezige licht op te slaan en deze energie weer terug af te geven wanneer het donker is, onder de vorm van licht dat lang zichtbaar blijft.

 

- Twee lichtweerkaatsende elementen zijn ingebouwd langs beide kanten, met verschillende kleuren (wit en oranje). Het zijn reflectoren die licht maximaal reflecteren (koplampen van voertuigen, lampen)

 

Bijzonderheden

Deze studs voor wegmarkering zijn vervaardigd in uiterst hard acrylhars, zijn tegen alles bestand en vrezen noch water, noch hitte.

 

Wat de fosforescentie betreft, de levensduur is praktisch onbeperkt.

 

Wat de afterglow betreft : dit is het voortduren van de lichtweergave na herladen : deze vermindert vrij snel gedurende de eerste 10 minuten (hetgeen het mogelijk maakt makkelijk zijn weg te vinden bij een incident), nadien stabiliseert zich de fosforescentie en blijft duidelijk zichtbaar in de totale duisternis gedurende vele uren.

 

De beelden ter illustratie van de producten geven een trouw beeld weer: zij tonen het uitzicht bij dag en in het halfduister.

Installatie.

Op een gereinigde en stofvrije grond. Plakken met lijm/hars type Epoxy of met smeltlas. 24 uur laten drogen.

 

Tarief

Kortingen zijn mogelijk in functie van de hoeveelheid : vraag een offerte per mail !

 

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

HARS EN PIGMENTEN