Fotoluminescent bord voor deuropening

Special fotoluminescent bord
Stijve PVC met geïntegreerde kleefstof
Op voorraad, geleverd in 72u

Aanbieding Aanbieding!
12,00€ incl. Btw

Versions

De signalisatie van de openingssystemen van deuren met een fotoluminescente begeleiding gebeurt dankzij onze speciale fotoluminescente borden die volstaan om de deurknoppen van deuren en de richting van de deuropening te vinden in het duister.

Onze fotoluminescente borden voor deuropeningen laden zichzelf op met het omgevingslicht, en ze zijn fosforescente in de afwezigheid van licht.

Afmetingen : 255 mm x 100 mm
Superieure luminantie Klasse C
Materiaal : bord in Stijve PVC met een fotoluminescente Epoxy-laag
Bevestiging : zelfklevend met hoge intensiteit
Hoge sterkte, anti-shock, en anti-vandalisme

De fotoluminescente borden voor deuropeningen maken deel uit de reglementaire fotoluminescente uitrustingen voor de LLL-routes.

Hou de deurknoppen signaleren ? Wat duidt de norm NF X 08 050 2 aan ?
Het is mogelijk om de plaats van het openingssysteem van de uitgangen te markeren op twee manieren :
door een fotoluminescent oppervlak van ten minste 100 cm≤, op de deur aan de achterkant van de deurknop
of
door de deurknoppen of de anti-paniek staven te bedekken met fotoluminescente producten (ten minste 25 m over de volledige lengte)
(Voor dit kan men een fotoluminescente verf gebruiken, een PVC-plaat of een fotoluminescente klever. Het meest eenvoudig is om onze fotoluminescente borden te gebruiken voor de deuropeningen, die een uiterst verstaanbaar pictogram weergeven.

De andere openingsuitrustingen :
Voor de anti-paniek staven aan de duw-staven, raden wij het gebruik aan van onze zelfklevende banden in fotoluminescent vinyl. Wij kunnen ook borden ontwerpen speciaal voor de “duwen”-openingen.


Vragen/Antwoorden :

In hoeveel tijd laadt dit fotoluminescent bord voor deuropeningen op ?
15 minuten met een belichting van enkel 25 lux volstaan om een zeer effectieve fosforescentie te verkrijgen gedurende 60 minuten

Hoe deze fotoluminescente uitrusting onderhouden ?
Er hoeft niets te worden gedaan, een eenvoudige schoonmaak en ontstoffing is noodzakelijk. Het product zal langer dan meerdere tientallen jaren effectief blijven.

Welk soort belichting gebruiken ?
In het algemeen volstaan alle belichtingen, maar het is waar dat sommige lichten veel effectiever zijn dan andere. Wij raden neonlichten en verlichting met wit en blauw spectrum aan.

 

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

HARS EN PIGMENTEN