Fotoluminescerende compounds voor kunststoffen 25kg

Geleverd in potten van 25kg
Degressieve tarifering (Mogelijk vanaf 100kg)
Productie in 3 weken

Contact : English spoken only (info@fosforescerend.nl)


2 447,90€ incl. Btw

Beschikbaarheid: In voorraad

Versions

Compounds en masterbatch beschikbaar voor de FOTOLUMINESCENTIE

DEFINITIE:
De fotoluminescente "Masterbatch", "compounds", of "meester-kleuren" zijn plastiekkorrels die in werking treden bij het fabriceren van plastiek met fotoluminescent effect.


Dank zij deze producten is het mogelijk aan plastiek fosforescente eigenschappen te geven, hetgeen wil zeggen dat deze in staat zal zijn alle soorten licht op te slaan en nadien in de duisternis een gekleurd licht weer te geven gedurende een periode die nagloed genoemd wordt.*


Wanneer onze effecten aangewend worden in een plastieken materie zijn ze onverslijtbaar ; hun levensduur is omzeggens onbeperkt.


*De nagloed (tijdens dewelke de luminantie zichtbaar is in het totale duister met een totale uitdoven vastgesteld op 0.32 mcd/m²) : De duur tot het volledig uitdoven is veranderlijke naargelang de kleuren, de concentratie, de tijd, het type van opladen en de temperatuur. Vb. Het groen (de sterkste kleur) kan zichtbaar zijn gedurende een ganse nacht.

 
BESTEMMING: 
Veiligheid, signalering, binnendesign, aanleg van tuin, park, spektakel, kinderspeelgoed,…
Wij bieden een breed gamma fotoluminescente korrels aan voor de plastiekindustrie (spuitgieten, injectie, thermoforming, extrusie).
Al onze materialen worden gefabriceerd in onze laboratoria in Frankrijk, volgens een bepaald lastenboek door de klant geleverd, dit met gebruik van de beste pigmenten.
Het gebruik van masterbatch laat toe te beheren tot zelfs het gewenste effect. Bijvoorbeeld indien de duur en/of de lichtintensiteit niet voldoende zijn, kan de gebruiker in plaats van 15% van de massa, 30% van de massa gebruiken. Soms is het beter met de gebruikelijke polymeren te werken eigen aan de eindgebruiker.

VEILIGHEID:
Onze korrels zijn niet gevaarlijk, zonder zware metalen en zonder radioactiviteit.
Dank zij onze jarenlange ervaring en onze expertise zijn onze producten op de markt van de fotoluminescente polymeren gecertificeerd en gebruikt voor honderden toepassingen aan de top van de technologie.


TOEPASSING:
Masterbatch te doseren met behulp van een zeef eigen aan het product of te doseren 10% à 30% naargelang het gewenste effect in de hoofdzeef.
Indien er doseringsmoeilijkheden zijn bestaat de mogelijkheid compounds te maken die gebruikt kunnen worden tot 100% van de massa.

ASPECT VAN DE KORRELS EN KLEUREN : 
Kleurloos tot licht gekleurd naargelang de kleur van restitutie. Men spreekt van “afgegeven kleur”. 3 standaardkleuren worden aangeboden (geel/groen, turkoois, blauw) 
en 5 zeldzame kleuren (paars, wit, geel, oranje, rood : voor deze andere kleuren is het een « à la carte » productie.

TYPE VAN BASIS :
Basis PEHD, PEBD (Polyethyleen hoge densiteit en lage densiteit)
PP (Polipropyleen)
Soort injectiekwaliteit (mvi 15-40 gr/10min 190°C/2.16kg) 
Soort extrusiekwaliteit (mvi 2-8 gr/10min 190°/2.16kg)
Pellets met een lengte van 2mm
Beschrijving : Plastieken korrels onder de vorm van masterbatch te gebruiken van 10 tot 30% of + in massa volgens het gewenste effect (restitutie van het licht en gewenste duur).
Fosfokleur mogelijk : Groen geel / blauw / turkoois / paars 
Productietijd : 4 weken 

Basis PVC :
Soort injectiekwaliteit (mvi 15-40 gr/10min 190°C/2.16Kg)
Pellets met een lengte van 2mm.
Beschrijving : Plastieken korrels onder de vorm van masterbatch te gebruiken van 10 tot 30% of + in massa volgens het gewenste effect (restitutie van het licht en gewenste duur).
Fosfokleur mogelijk : Groen geel / blauw / turkoois / paars
Productietijd : 4 weken 
Prijs geleverd

Voor de aanvraag van een monsterplaat is het forfaitair tarief 500 €.
De mogelijkheid een compound te ontwikkelen volgens de wensen van de klant… 
Andere plastiektypes : PS, PET, ABS, PEBD, EVA, HIPS

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

HARS EN PIGMENTEN