Fotoluminescente Pigmenten solvent

Pigmenten van het solvent type

8 kleuren beschikbaar

Naar keuze hieronder in het vervolgkeuzemenu

Arco Iris® (voordien LumenStar)


6,50€ incl. Btw

Beschikbaarheid: In voorraad

Measurement pigments MSDS Fotoluminescente Pigmenten FT Fotoluminescente Pigmenten Analysis certificate-PH Pigments PIGMENT BROCHURE PIGMENT PRIJZEN
Versions

Onze pigmenten zijn van de laatste generatie en maken deel uit van de beste wat betreft de lichtweergave.

Ons gamma bevat geen producten van lage of gemiddelde kwaliteit.

 

SAMENSTELLING :

De fotoluminescente pigmenten "Arco Iris" met kristalstructuur worden gefabriceerd met zogenaamde "zeldzame aardelementen" (Aluminaten en uitgeschakelde Europium/Strontium Carbinaten). Hun luminescentie is +10 keer superieur aan de conventionele pigmenten op basis van zinksulfide et fosfoor.

 

VEILIGHEID :

De producten zijn niet toxisch, niet schadelijk en niet radioactief. Als niet gevaarlijk bestempeld product (zie analyse certificaten)

 

DUURZAAMHEID :

Onze fosforescente pigmenten hebben een levensduur van 10 tot 20 jaar.  Zij bezitten een grote fysische en chemische stabiliteit (temperatuur >1300°C, perfect UV bestendig). Het direct contact met metalen en water kan ze sneller afbreken. Ze hebben een zeer goede opslagfaciliteit.

 produit testé et certifié par SGSProduct getest en gecertificeerd door SGS

 

TOEPASSING: 

De fotoluminescente pigmenten zijn veel gebruikt in de industrie, de productie van verven, het inspuiten en gieten van plastiek, de zeefdruk, lumineuze platen, strips of folie, keramische tegels, enz. Talrijke technische of artistieke toepassingen zijn mogelijk, dank zij hun kenmerken. Ze zijn totaal zonder gevaar wanneer ze gebruikt worden in producten in rechtstreeks contact met het cliënteel, zoals klederen, schoenen, helmen, speeltuigen, uurwerken, schakelaars, sportartikelen...  Hun levensduur, zowel als het gemak van gebruik en hun onfeilbaarheid worden ten zeerste op prijs gesteld in de veiligheidssector.

 

Berging : De pigmenten kunnen makkelijk opgeslaan worden gedurende vele jaren.

 

Toepassing:  Industrie van de Plasturgie, van glas, van lijmen en vernissen.

 

KLEUREN :
Er moet een voorkeur worden gegeven voor de kleuren GROEN en TURKOOIS die de enige sterke kleuren zijn. Al de andere kleuren zijn zwak of zeer zwak. Sommige tinten zoals de fosforescente pigmenten rood of oranje zijn zeer zeldzaam, zeer duur, en nochtans zeer zwak.


GEBRUIK et VERHOUDINGEN :
Ze moeten onmiddellijk worden gemengd in de primers, de vernissen, de siliconen, de harsen, de glazen en plastics… Het belangrijkste is een doorzichtig midden te hebben dat het licht doorlaat. Het aanbrengen gebeurt altijd op witte of lichte achtergrond. Op een zwarte achtergrond is er geen fotoluminescentie.
Volgens de viscositeit van de omgeving kan men tussen 2 en 35% van het gewicht toevoegen.


Opgelet:

 De fotoluiminescente pigmenten zijn ruwe grondstoffen. Ze kunnen niet in deze staat worden gebruikt. Om te verven moeten onze verven worden gebruikt.


 

PRIJZEN  Degressief naargelang hoeveelheden.


 

Veelgestelde vragen:

 

"Hallo, wat moet ik kopen hars voor gebruik met deze pigmenten? "
> We hebben twee harsen hier: 

http://www.fosforescerend.nl/pigmenten-fotoluminescentie/471-doorzichtige-resine-vulling-voor-mengsel-van-pigmenten.html

 

"Wat is de dosering van pigment in de hars bindmiddel, vernis? "
> Dat hangt vooral af van de uiteindelijke dikte van deze laag.
- In een verf (dunne laag) wordt gebracht van 10 tot 20% pigmenten
- In een dikke hars kan gebruik minder, 2-10%

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

products related to Fotoluminescente Pigmenten solvent

HARS EN PIGMENTEN