Fluorescente UV verf VLOER MUUR EPOXY

Ultra resistente professionele bekleding

zichtbaar onder ultraviolet

voor vloeren en muren

 

Beschikbaar in 1.45L KIT / 7L KIT


257,92€ incl. Btw

FT Fluorescende EPOXY
Versions

De ultraviolet fluorescente verf EPOXY FUV90000 is kleurloos bij daglicht en wordt zichtbaar onder een ultraviolette lichtbron.  Ze bestaat uit een film met maximale hardheid en bestendigheid en is derhalve ideaal voor vloeren en muren, bestand tegen het voetgangersverkeer, tegen schokken en slijtage.

Deze verf is een kleurloze vernis met een witte schijn (50% doorschijnend) die aangeboden wordt met een verharder, die toegevoegd moet worden bij het mengelen, en die aan de basis ligt van het verharden van de film.  Na 10 à 14 dagen drogen zal de verf zijn optimale hardheid bereiken (volledige polymerisatie)

 

Aangeboden in : 1.45L KIT / 7L KIT

Opgelet : Bij aanwending buitenshuis kan geen enkele garantie gegeven worden qua bestendigheid, omwille van de schadelijke invloed van de zonnestralen.

Werking : Deze verf met speciaal effect hoort bij de fotoluminescente verven.  Haar molecules worden opgewonden door alle korte UV stralen (365nm) en worden onmiddellijk helder onder de vorm van zichtbare kleuren.  De goede werking zal vooral afhangen van de kracht van de lampen en van de invalshoek en afstand.

Aspect: Harde, glanzende en kleurloze film.

Aspect bij blootstelling aan UV licht 365 nm : helder en gekleurd.

Beschikbare kleuren : 4 kleuren : ROZE, GROEN, BLAUW, GEEL (andere tinten op bestelling)

Samenstelling : Epoxy 2k  VOC>420g/L   product voor professionals.

Toepassing:

Ondergrond: Op grove poreuze ondergrond en/of voorbereide ondergrond (ontstoffen/reinigen/schuren) of op primer (beton, metaal).  Het is aangeraden een heldere ondergrond te hebben. Voor de vloeren in beton raden wij onze speciale beton onderlaag aan (zie Primers)

Toepassing modus : Pistool, penseel of rol. Mengeling : goed roeren.  100 delen verf mengen met 20 delen verharder. Gebruiken binnen het uur.

Lagen: 2 à 3, met 20 à 30 min wachttijd tussen elke laag. Drogen: 1uur bij 20°C. Ingebruikname : 7 dagen min.

 

zie technische PDF fiche in bijlage

 

 

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

HARS EN PIGMENTEN