Fosforescerende verf in Spuitbus 400ml

Fosforescerende SPRAY

8 kleuren

Uiterst lange fosforescentie


23,25€ incl. Btw

Fotoluminescentie meten FDS NIGHTGLOW
Versions

8 kleuren zijn beschikbaar  

 

Het fosforescerend effect hangt hoofdzakelijk af van het aantal lagen: Een maximale dikte is nodig om een intens effect te verkrijgen. Andere parameters spelen een rol: De kleurkeuze is van groot belang. (de voorkeur geven aan hevige kleuren zoals groen, boven de zwakkere kleuren: zie de PDF kleurentabel). De achtergrondkleur is ook belangrijk; deze moet helder zijn (witte achtergrond is ten zeerste aangeraden). De temperatuur (hoe warmer het is, hoe meer de verf "opgewonden" is), en uiteraard de duur van het opladen spelen een rol. Niet te vergeten dat de fosforescerende luminositeit zal in verhouden zijn tot het aanwezige licht in de nacht in de bebouwde kommen.
NATUUR: De verf in de spuitbussen is van hoge kwaliteit.  Ze is van het "auto" type.  Het is een matte verf met solvent, die heel snel opdroogt. Ze maakt het mogelijk een maximum aan lagen aan te brengen. Ze moet gevernist worden (zie BASES en VERNIS)
LEVENSUUR: De levensduur van een fosforescerende verf is meer dan 10 jaar.

 

TECHNISCHE FICHE SPUITBUS DeepField

 

Natuur van het product : Basis mat automobiel met solvent

Gebruik / bestemming : Matte te vernissen afwerking voor auto, motorrijwiel, decoratie e.a.

Bestemming : is goed op bijna alle materialen (Hout, metaal, beton, baksteen, verf...)(Als achtergrondkleur is wit of helder aan te raden).

Theoretische dekking : 0,75m² / spuitbus   VOC: > 420 G/L

Wijze van aanbrengen: Op witte achtergrond (verf of grondverf), geschuurd/gezandstraald met P400/P500 SEC of P600 met water. Het aanbrengen gebeurt beter in dunne elkaar snel opvolgende dan in dikke lagen. 

Aantal lagen : min 3-6 lagen. A

DROGEN BIJ 20°C : DROOG BIJ AANRAKEN : 15 tot 30 MN

Vernissen : Vernissen binnen de 30 Min Max, zoniet schuren, met elke typê autolak (acrylic of polyuretaan)

Veiligheid: De veiligheidsvoorschriften volgen.  Schadelijk en zeer ontvlambaar product.


 

 

 


Nota: groen is de hevigste fosforescerende kleur.  Turkoois is ook een hevige kleur.  De andere kleuren (wit, blauw, paars, rood en oranje zijn ofwel minder lang efficiënt of hebben een lagere luminositeit.

 

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.

HARS EN PIGMENTEN